Budapestiszakember.hu

Korbi Mesterfestés

Cím:1043 Budapest, Bocskai u. 6.
Mobiltelefon: 06-20/238-99-39
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Mesterfestés mesterfokon,
ha számít a minőség
15 éves szakmai múlttal rendelkezünk.

A legkisebb javítástól a teljes lakás-, iroda-, vagy lépcsőházfestésig állunk rendelkezésére.

Fő profilunk az építőipar területén a festés-mázolás, tapétázás valamint a gipszkartonszerelés.

Filozófiánk: igényes munka korrekt áron,  pontos határidők betartásával: egyszóval,  megbízhatóság mindenáron. Ennek érdekében elvégzett munkánkra

garanciát vállalunk!

Mi azért vagyunk, hogy az Ön elképzeléseit minél szakszerűbben megvalósítsuk, hisz a festés nemcsak a falak felszíni kezelését jelenti, hanem az igényes munkához hozzátartozik a megfelelő glettelés, alapozás is, megbízható minőségű anyagok felhasználásával. Például a beázások, penészedések kezelésére nem elegendőek csupán a tüneti kezelések, lefedések, hanem sokszor összetett munkálatokra is szükség lehet.

Elkerülhetetlen a fent említett okok miatt a jó és helyes helyzetfelismerés, hogy megfelelő technikával, módszerekkel, és anyagokkal tudjuk a munkálatokat elvégezni és teljesíteni az Ön számára.

Fontosnak tartjuk azt is, hogy az adott ingatlant tisztán, rendben adjuk át

munkánk elvégzését követően.

A fennálló gazdasági helyzetre való tekintettel, közös megállapodás esetén részletfizetési lehetőséget is kínálunk.

Ezenkívül díjmentes hitelügyintézést is tudunk biztosítani ingatlana felújításához, hisz az ország vezető bankjaival megbízható, kiemelt kapcsolatban állunk hitelügyintézőnk segítségével.

Állunk rendelkezésére:

Korbeli Krisztián

Vállalkozásvezető

Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon kizárólag egyéni és társas vállalkozások hirdetései jelennek meg, illetve fizetett rangsorolást nem alkalmazunk!